Ferietur tel Kalix, Frevisøren Camping 11 juli-18 juli..

Vi, Are, Alf og æ vi for på ferie tur tel Kalix, vi hadde mikse følelsa over å fære dit, men ska si dæ æ blei positivt overraska over kor fint det va på Frevisøren Camping som e litt over 4 mil fra Kalix sentrum... Vi ville fær i det område fordi vi har vært på Sørbyen Camping to år på rad før, som ikke e så langt fra Kalix og det va nydelig der åsså, litt inni skogen, men for en fin plass for unga... Pluss at det ikke e så langt for han pappa ¨å kjeøre heller i og me at vi nu etter han blei bestefar har møttes i ferian, og det e jo koselig... 

I år va vi som sagt litt utafor Kalix, plassen hadde ei strand man bare kunne se langt etter og hvit sand, eneste som va litt skummelt va "marabakken", nokka han Are fikk erfare dagen etter vi kom, huff, da kan man si man va redd, å rett av gårde å kjøpte alt som man kunne flyte me eller på... han sku liksom ikke få skrekken i sæ.. 

Hadde vært der i en dag da vi traff kjent folk, som vi holdt ilag me hele ferien, Are fikk sæ kjærest, de va såååå skjønn der de holdt ilag som to erteris, holdt hverandre i hendern, sussa og sa tel hverandre at de "elska" hverandre, hehehe, nusselige goingan..

Vi va nu ellers på "kjærringtur" tel Ikea, ingen av mannfolkan va me da nei...

Inne i Kalix å shoppa litt og spiste et par ganga...

En helt uforglemmelig tur
LINDA

Én kommentar

Aina -

15.08.2011 kl.14:09

så koseli, :) vi va også på der, va jo kjempe fint !

Skriv en ny kommentar

Linda Renee

Linda Renee

42, Ballangen

Egentlig ei ganske allminnelig jenta/dama fra Ballangen.. Kose mæ ute i naturen, båling, fisking i sjø eller ferskvann og midtnattsola i bakgrunnen.. Kan man ha det bedre..?

Kategorier

Arkiv

hits